Meningen en ervaringen

Een fijnere plek kun je je niet wensen!

Mijn dochters gaan met zoveel plezier hier naar toe dat het ophalen soms met moeite verloopt. Een goed teken dus. Samen naar school met de bakfiets, spelen bij een buiten speeltuin tot aan het gaan naar de bieb met z'n allen. Absoluut het voordeel van een gastouder (deze iig wel). Maar niet zomaar iemand. Iemand die voor de volle 100% zorg draagt voor je kind. Laat de meiden met een fijn gevoel achter.
Fam. Berens-Anema

Super leuk adres voor je kinderen

Jip en Guusje gingen er altijd graag naartoe. Kinderen leren veel en hebben erg veel lol met zijn allen. Kinderen zijn dol op Caroline.
Fam. Van Gemert-Ariƫns

Zorgzaam en met liefde

Caroline is een zorgzame gastouder die het werk met veel liefde doet! Ze kijkt naar het kind ipv al de statistieken. Het is een super leuke veilige omgeving waar mijn kinderen met veel plezier komen!
Vanja van Mierle

Actief en leerzaam

Wij zijn zeer tevreden over gastouder/kinderopvang The Bunnies in Ewijk. Wij nemen onze dochter iedere keer moe, maar tevreden en met een voldane indruk mee naar huis. Gastouder Caroline gaat professioneel en liefdevol om met onze dochter. Verder is Caroline zeer actief met alle kinderen door met ze naar buiten te gaan maar ook binnen knutselen en kleuren ze erop los. Caroline heeft een waakzaam oog en oor om opvoedkundige momenten tijdig en consequent aan te grijpen om zo de kinderen samen te leren spelen en samen te leren delen. Dit vinden wij zeer belangrijk. Kortom, wij vinden gastouder/kinderopvang The Bunnies een kundig, gezellig en leerzaam opvangadres waar wij onze dochter zeker een lange tijd naar toebrengen!
Fam. Van Gebben-Wooning

Vriendelijk en met passie

Caroline is een warme en vriendelijke gastouder die zichtbaar passie heeft voor haar werk! Ze geeft mijn 3 totaal verschillende kinderen de ruimte om zichzelf te kunnen zijn en zich verder te ontwikkelen. Wat voor ons als ouders aangeeft dat ze kijkt naar het individuele kind!
Fam. De Bie-Van Hoogmoed

Samen buiten eten bij Kinderopvang The Bunnies Ewijk

Samen camperen bij Kinderopvang The Bunnies Ewijk