Baby en kinderopvang

U gaat weer werken en zoekt opvang voor jullie baby of peuter?! Dan neem ik met plezier de zorg van u over. Uw kind zal zich in onze kleinschalige kinderopvang (max. 6) veilig en geborgen voelen. De kinderen krijgen net zoveel aandacht en warmte als thuis. En ze hebben vooral veel speelplezier. En als ouder geniet u met ze mee. Ik stuur regelmatig berichten, foto's en video via mail en Facebook. En natuurlijk bespreken we de ontwikkelingen van jullie kind samen door. De zorg voor jullie grootste geluk is bij mij in goede handen.

Voor baby veilig en vertrouwd

Als gastouder ben ik een vertrouwd gezicht voor jullie baby. Ook het ritme van voedingstijden, slaaptijden en speelmomentjes houden we zoveel mogelijk hetzelfde. En ik vergeet natuurlijk de knuffelmomenten niet. Jullie baby slaapt altijd in een eigen bedje met veilig AeroSleep matras. In een rustige en aparte kamer. Met eigen knuffel of speen, voor een veilig en geborgen gevoel.

Lees meer over onze aandacht voor veiligheid

Kinderopvang 1-4 jaar

In de eerste jaren ontwikkelen kinderen zich sneller dan in iedere andere fase van hun leven. Met bewegen en spelen ontdekken zij hun eigen lichaam en omgeving. Daarom bieden wij veel bewegingsruimte, zowel binnen als buiten. Zo ontstaat steeds een wisselwerking tussen het kind en de wereld om hem/haar heen. Goed voor de ontwikkeling en plezier.

Lees meer over plezier en ontwikkeling

Volg uw kind

Als ouder wilt u ieder avontuur van uw kind meebeleven. Daarom stuur ik regelmatig berichten met informatie over de activiteiten van de dag. En natuurlijk maak ik regelmatig foto's en filmpjes. Super leuk voor nu en belangrijke herinneringen voor later. En kunt u niet wachten tot het einde van de dag? Bel dan gerust of stuur een app.

Voorbeelden van Facebookberichten

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan vrijblijvend kennismaken. Neem contact met me op voor een afspraak