Over Bunnies en mij

Mijn naam is Caroline en voor sommige kinderen "mama Iene". Iedere dag heb ik zoveel plezier dat het gastouderschap veel meer is dan werk. Het is genieten van de spontaniteit en enthousiasme van kinderen. Ze zijn nog zo ongeremd zichzelf. Het inspireert me om ze te helpen ontwikkelen en vindt het vooral ook leuk. Ik ben van nature een ondernemend persoon en dan is trampoline springen, verstoppertje spelen met zijn allen geweldig om te doen.

Ontwikkeling geeft voldoening

Naast het vele plezier neem ik het gastouderschap heel erg serieus! Het gaat tenslotte om een grote verantwoordelijkheid. Als gastouder vind ik het belangrijk om ook mezelf te blijven ontwikkelen. Daarom volg ik regelmatig workshops, themabijeenkomsten en bezoek ik vakevents. Daarnaast heb ik abonnementen op diverse vakbladen en volg ik diverse opleidingen.

Veel natuur en buitenleven

Ruim 45 jaar geleden ben ik geboren in de Betuwe. Ik herinner me dagelijks hoe ik als kind genoot van de natuur en dieren. Daarom kozen mijn man en ik heel bewust voor een woning in het buitengebied van Ewijk. Want ook onze kinderen verdienen een onvergetelijke jeugd. Samen met ons gezin deel ik het geluk van natuur met uw kinderen. Het is heerlijk om te zien hoe ze genieten van spelen in de buitenlucht.

Ons gezin

Mijn man Wilbert zorgt voor het onderhoud van het speelgoed en maait het gras. Heel grappig als u weet dat onze zoon of dochter meerijden op de zitmaaier. In 2010 zijn wij de trotse ouders geworden van ons zoontje Jesse (9 jaar). In 2012 werd ons geluk nog groter met onze dochter Femke (7 jaar). Jesse en Femke gaan naar de Reuzepas school in Ewijk. 

The Bunnies In Ewijk Met Banjer Als Waakhond

Onze hond Banjer

Hij zorgt goed voor onze veiligheid want niemand komt zomaar het terrein op zonder luid geblaf. Tijdens de opvang ligt hij apart zodat de kinderen alle ruimte hebben. Verder hebben we 10 kippen en een haan. De kinderen mogen aaien en knuffelen.  


  • Caroline Romviel The Bunnies Kinderopvang In Ewijk

    Caroline

  • Wilbert 640X480

    Wilbert

  • Jesse En Femke

    Jesse en Femke